Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

Jordhøjde

Glasrækværk til Jordhøjde

Hvis udemiljøet er i jordhøjde, er det  varianterne ClickitUp, CiUFixed eller CiUFlex der skal bruges. 

Mange udeserveringer bruger vores hæv- og sænkbare glasgelænder som vejrbeskyttelse til deres gæster, men denne variant af glasgelænder passer også fint derhjemme som vindbeskyttelse omkring udepladsen.

Hvis der ikke er behov for vindbeskyttelse, har CiUFixed samme stilrene design og finish – et glasgelænder, der elegant indrammer udemiljøet. 

Nyheden CiUFlex bestilles som et fast glasgelænder med mulighed for at opgradere med vindbeskyttelse. Det er nemt at bestille og montere den separate øvre bevægelige del efterfølgende.

Læs mere om de forskellige varianter af glasgelænder til jordhøjde herunder.

ClickitUp

ClickitUp er det originale glasgelænder. Dette hæv- og sænkbare glasgelænder blev lanceret i 2014 og er udgangspunktet for alle vores varianter af glasgelændere. Med ClickitUp får man en næsten krystalklar udsigt. Når vinden står på, klikkes vindbeskyttelsen op. Med et enkelt håndgreb skaber ClickitUp forudsætningen for en alsidig terrasse eller udeservering. Ved at supplere ClickitUp med en markise skabes der en rummelig fornemmelse med mulighed for at åbne og lukke omkring udemiljøet.

CiUFixed

CiUFixed, når vindbeskyttelsen, som den højdejusterbare variant har, ikke er nødvendig. Vælg denne variant af glasrækværk, når du vil have et glasrækværk med fokus på både design og konstruktion.

CiUFixed er et fast glasafsnit – et glasrækværk, der perfekt kan kombineres med ClickitUp – det hævede og sænkede glasrækværk.

CiUFlex

Glasgelænderet er forberedt, så sektionen kan opgraderes med et øvre bevægeligt glas. Produktet CiUFlex er tiltænkt udemiljøer i jordhøjde. 

Konstruktionen gør det muligt at tilføje faste og bevægelige dele på et senere tidspunkt. Det er nemt at montere delen, som efterfølgende giver CiUFlex samme udførelse og udseende som ClickitUp.

Prisforslag?

Udfyld kontaktformularen, hvis du gerne vil modtage et tilbud eller kontaktes af en af vores sælgere.​

Vi vil gerne hjælpe dig!​

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er i gang med et spændende projekt.​

Billedgalleri​

Kig i vores billedgalleri, og lad dig inspirere af forskellige projekter, hvor ClickitUp® er blevet anvendt​

Et glasrækværk – flere varianter

Vores dygtige medarbejdere hjælper gerne og tegner din terrasse, terrasse, altan eller udeservering med den helt rigtige variant af glasrækværk til dit udemiljø!

ErgoSafes glasgelænder med varemærke ClickitUp® er mønsterbeskyttet gennem: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Vores mønsterbeskyttelse betyder, at ingen anden aktør har juridisk ret til at fremstille, sælge eller importere kopier af ErgoSafes glasgelænder inden for EU.