X Choose your country
sv_SE Sweden
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
da_DK Denmark
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Forhandlere

Levering & transport

Du kan finde betingelserne for levering og transport af din ordre på din ordrebekræftelse. På din ordrebekræftelse fremgår også leveringsuge. På ordrebekræftelsen angives datoen på fredagen i den aktuelle leveringsuge. Inden vi sender varerne, kontakter vi altid kunden via mail, hvis mailadressen er angivet på ordrebekræftelsen. Normalt varierer vores leveringstid fra 2-8 uger. Variationen i leveringstid skyldes, at der er forskellig leveringstid for en ClickitUp®-sektion i standardmål og en i specialmål.

Det er vigtigt, at du læser den information om levering og transport, der medfølger, når du modtager din ordrebekræftelse. Du kan også finde en kopi af den medfølgende pdf-fil her

Leveringstider

Leveringstiden afhænger af, om indholdet af ordren er standardmål eller specialmål. Hvis ErgoSafe AB ikke kan levere inden for den aftalte tid, bliver du kontaktet via mail med information om årsagen til forsinkelsen samt en ny leveringstid.

Din levering meddeles af vores fragtmænd. Du kan finde den anslåede leveringsuge på din ordrebekræftelse. Leveringsdagen fastsættes af vores fragtmand, og er ikke noget, vi kan påvirke. Fragtmanden kontakter dig senest dagen før levering på det telefonnummer, du har opgivet, med et tidsinterval for aflæsning.

Transport

Indpakning af varer

ClickitUp® pakkes på en specialbygget træpalle. En palle rummer maks. 6 stk. sektioner.

Kontrol, når varerne ankommer

Kontroller sammen med chaufføren, at varerne er ubeskadiget, og at kolli-antallet stemmer overens med fragtsedlen. Ved synlige skader på emballage eller varer, eller ved manglende kolli, skal du notere dette på fragtsedlen i forbindelse med modtagelsen. Skaden eller manglen anmeldes derefter hurtigst muligt af dig til ErgoSafe AB. Synlige skader på varerne skal anmeldes til ErgoSafe samme dag, som varerne ankommer. Hvis det er en ikke-synlig skade, som først ses ved udpakning, men som kan stamme fra transporten af varen, skal denne anmeldes senest 6 dage efter modtagelsen. Tøv ikke med at kontakte ErgoSafe angående spørgsmål om skader på varer, der er opstået under eller i forbindelse med transporten. Kontaktoplysninger ErgoSafe.

Levering med lastbil

Hvordan leveres mit ClickitUp gelænder?
ClickitUp® sektionerne kommer komplette på en palle. En palle rummer 6 sektioner. En palle kan i alt veje op til 450 kg. Pladsen, hvor leveringen skal ske, skal være asfalteret vej eller lignende. Det er købers ansvar, at vejen hen til leveringspladsen opfylder fragtmandens krav.

1 stk. ClickitUp® 1800 sektion vejer 73 kg
1 stk. ClickitUp® 1500 sektion vejer 63 kg
1 stk. ClickitUp® 1000 sektion vejer 45 kg