X Choose your country
sv_SE Sweden
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
da_DK Denmark
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Forhandlere

ClickitUpInside

ClickitUpInside 1100

Ved at placere ClickitUpInside 1100 på indersiden af et eksisterende gelænder skabes muligheden for en vindstille altan med udsigt.

ClickitUpInside 1100 er varianten med hæv- og sænkbart glas, der kan placeres på indersiden af et eksisterende gelænder, som ikke er heldækkende. Som eksempel kan nævnes smedejernsgelænder, wiregelænder eller altangelænder med rørprofiler.

Uanset hvilket altangelænder der allerede er der, skal det være godkendt til placering på steder, hvor der er udfaldsrisiko.

Udfyld formularen tilbudsforespørgsel, og få en pris på dit glasgelænder!

Et premium glasrækværk

Det nederste faste glaspanel består af 8 mm hærdet glas, og den øverste bevægelige del er af 6 mm hærdet glas.

ClickitUpInside 1100 fås i standardmål, men kan også bestilles som måltilpassede sektioner. Maks. bredden er 2000 mm. 

Når hævet er ClickitUpInside 1100, 1900 mm eller 2000 mm afhængigt af om det nederste faste glas er 1100 mm eller 1200 mm.

Aluminiumsprofilerne er som standard naturanodiserede. Mod et pristillæg kan man få profilerne i sortanodiseret aluminium.

ClickitUpInside 600

Ved at placere ClickitUpInside 600 på indersiden af et eksisterende gelænder skabes muligheden for en vindstille altan med udsigt.

ClickitUpInside 600 er den variant af hæv- og sænkbar glasafskærmning, du skal vælge, hvis du allerede har et heldækkende gelænder. Når det er monteret, skabes der vindbeskyttelse på din altan.

Det er vigtigt, at ClickitUpInside 600 placeres på indersiden af et gelænder, der er godkendt til placering på steder, hvor der er udfaldsrisiko.

Udfyld formularen tilbudsforespørgsel, og få en pris på dit glasgelænder!

Et premium glasrækværk

ClickitUpInside 600 måltilpasses og placeres på linje med det forreste gelænder. Maks. bredden er 1500 mm. I hævet position er ClickitUpInside 600 1900 mm højt. I sænket position er sektionen 1100 mm høj. Det nederste faste glaspanel er 600 mm og består af 8 mm hærdet glas. Det øverste bevægelige glaspanel på sektionen består af 6 mm hærdet glas.

Aluminiumsprofilerne er som standard naturanodiserede. Mod et pristillæg kan man få profilerne i sortanodiseret aluminium.

Prisforslag?

Udfyld kontaktformularen, hvis du gerne vil modtage et tilbud eller kontaktes af en af vores sælgere.​

Vi vil gerne hjælpe dig!​

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er i gang med et spændende projekt.​

Billedgalleri​

Kig i vores billedgalleri, og lad dig inspirere af forskellige projekter, hvor ClickitUp® er blevet anvendt​