X Choose your country
sv_SE Sweden
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
da_DK Denmark
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Forhandlere

ClickitUp® Glasgelænder

Et glasgelænder – flere varianter

Fælles for alle vores glasgelændere er, at de alle har det unikke design og den innovative konstruktion, som er kendetegnende for ClickitUp®. Vi har lavet tilpasninger for at kunne matche behov og placeringer, og flere varianter af glasgelændere er vokset frem.

Vi har glasgelændere til jordhøjde, til altanen og til placering på indersiden af et eksisterende gelænder. Og de fås med eller uden det øverste hævbare glaspanel, som det originale ClickitUp® gelænder har.

Glasgelænder – til jordhøjde

Hvis udemiljøet er i jordhøjde, er det varianterne ClickitUp, CiUFixed eller CiUFlex, der skal bruges. Det, som kendetegner jordhøjde, er, at gelænderet ikke må monteres, hvor der er risiko for fald.

ClickitUp

Mange udeserveringer bruger vores højdejusterbare ClickitUp-glasgelændere som vejrbeskyttelse til deres gæster, men denne variant af glasbeskyttelse passer også fint derhjemme som vindbeskyttelse på altanen, omkring terrassen eller udepladsen.

CiUFixed

Hvis der ikke er behov for vindbeskyttelse, har vores faste glasgelænder CiUFixed samme stilrene design og finish.

CiUFlex

Nyheden CiUFlex bestilles som et fast glasgelænder med mulighed for at opgradere med vindbeskyttelse. Det er nemt at bestille og montere den separate øvre bevægelige del efterfølgende.

Udfyld formularen tilbudsforespørgsel, og få en pris på dit glasgelænder!

Glasgelænder – til altan

Hvis der er risiko for fald ved udemiljøet, har vi glasgelændere med altanglas. Vores varianter af glasgelændere til altaner er testet og godkendt i henhold til gældende branchestandarder.

Varianterne opfylder de strengeste testkrav på markedet, uden at gå på kompromis med designet. Vores glasgelændere til altanen giver dig design og sikkerhed i ét.

ClickitUpBalcony

ClickitUpBalcony til terrassen giver et krystalklart udsyn, samtidig med at glasgelænderets øvre bevægelige del beskytter mod vinden. Gelænderet kan kombineres med vores faste glasgelænder

CiUBalconyFixed

CiUBalconyFixed, der har samme elegante og stilrene design som vores højdejusterbare variant.

CiUBalconyFlex

Nyheden blandt vores varianter af glasgelændere til altaner er CiUBalconyFlex. Dette faste glasgelænder kan opgraderes efterfølgende med en øvre bevægelig del.

Udfyld formularen tilbudsforespørgsel, og få en pris på dit glasgelænder!

Glasgelænder til eftermontering

ClickitUpInside er et glasgelænder, som gør det muligt at eftermontere vindbeskyttelse i glas på indersiden af et eksisterende altangelænder. Hvis udemiljøet allerede har et godkendt gelænder, skal du vælge varianten ClickitUpInside.
Eftermontering af et højdejusterbart inderglas giver en altan i læ. Vores inside-varianter monteres indvendigt på anden fast installation.

ClickitUpInside 600

Inside 600 er en variant af vores glasgelænder, som gør det muligt at eftermontere vindbeskyttelse i glas på indersides af et eksisterende altangelænder. Varianten kan med fordel monteres, hvor der er et eksisterende heldækkende gelænder.

ClickitUpInside 1100

Inside 1100 har stort set samme konstruktion som ClickitUp. Det, som adskiller produkterne fra hinanden, er, at de har forskellige bundbeslag. Til vores Inside-varianter har vi lavet bundbeslag, som kan placeres tæt på eksisterende gelænder eller mur.

Udfyld formularen tilbudsforespørgsel, og få en pris på dit glasgelænder!