Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp

Højdejusterbart glasgelænder til jordhøjde

Med ClickitUp skaber du mulighed for en vindstille oase på din terrasse eller udeplads. ClickitUp giver dig en flot og stilren udeplads. Hvis du driver en restaurant og ønsker at tilbyde gæsterne et vejr-sikkert udendørs spisemiljø, er ClickitUp et populært alternativ.

ClickitUp – højdejusterbart glasgelænder – fås i en lige sektion med en maks. bredde på 2000 mm. Kan bestilles i standardmål eller måltilpasset i bredden. Dørsektionen fås i målene 1000 mm og 1100 mm. Glasgelænderet fås som lige sektion, dør eller buet hjørne. Glasgelænderet findes i to forskellige højder.

Du kan også vælge at kombinere ClickitUp med CiUFixed, som vi kalder det faste glasgelænder. Begge fås med dørfunktion. En sektion leveres komplet med bundbeslag og toplåg.

Udfyld formularen tilbudsforespørgsel, og få en pris på dit glasgelænder!

Det nederste faste glaspanel består af et 8 mm hærdet glas, og den øverste del består af et 6 mm hærdet glas. Glasgelænderets højde er 1100 mm eller 1200 mm i nedsænket position og 1900 mm eller 2000 mm i løftet position.

Aluminiumsprofilerne er som standard naturanodiserede. Mod et pristillæg kan man få profilerne i sortanodiseret aluminium. ClickitUp er beregnet til placering på steder, hvor der ikke er udfaldsrisiko.

Prisforslag?

Udfyld kontaktformularen, hvis du gerne vil modtage et tilbud eller kontaktes af en af vores sælgere.​

Vi vil gerne hjælpe dig!​

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er i gang med et spændende projekt.​

Billedgalleri​

Kig i vores billedgalleri, og lad dig inspirere af forskellige projekter, hvor ClickitUp® er blevet anvendt​