X Choose your country
sv_SE Sweden
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
da_DK Denmark
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Forhandlere

Kvalitet og
sikkerhed i fokus

Da ErgoSafe, virksomheden bag ClickitUp® Glasgelænder, er en fremadstræbende virksomhed, er spørgsmålet om kvalitet altid i fokus hos os. Vi har flere forskellige produktgrupper, der stiller høje krav til os som leverandør. Krav, som vi ser det som naturligt, at vi skal forholde os til og leve op til. For at kunne leve op til disse krav, har vi valgt at lade os certificere i henhold til SS EN-1090, som er et EU-direktiv, der omhandler bærende konstruktioner i stål og aluminium samt de dertilhørende komponentvalg og fremstillingsprocesser. Derfor er der en ydeevnedeklaration på ClickitUp®Balcony (ydeevnedeklaration). Al udvikling og produktion foregår på vores nye produktionsanlæg i Halmstad, Sverige.

CE-mærkning, byggestandard & test

CE-MÆRKET
Hæv- og sænkbart ClickitUp® gelænder er CE-mærket i henhold til maskindirektivet, som er EU-direktiv 2006/42/EG

TEST
Vores altanudgave af ClickitUp® er testet hos RISE i henhold til SS-EN12600:2002 tunge stød, testprotokol, samt i henhold til British Standard BS6180. Se filmen, der er optaget på vores udviklingsenhed, og som vises ovenfor.

I samarbejde med Sika gennemføres livscyklus-test på samtlige limsamlinger for at sikre funktion og holdbarhed. Testene foretages løbende og udføres flere gange om året i Sikas laboratorium.

For at sikre funktion og kvalitet har vi også bygget vores eget testlaboratorium, hvor vi gennemfører belastningstest af indgående komponenter samt tunge stød.