Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp – Et førsteklasses glasgelænder

ClickitUp® glasgelænderet er udviklet ud fra ambitionen om at kombinere design, kvalitet, sikkerhed og funktionalitet i et produkt. Glasgelænderets stilrene silhouet skyldes kombinationen af glas, aluminium og limningsteknikken structural glazing, der indebærer, at glasset limes direkte på aluminiumsprofilerne. Denne kombination skaber glasgelænderets minimalistiske udtryk med glassets transparens i fokus.

ClickitUp® er resultatet af en fremgangsrig produktudvikling. Materialet og alle detaljer er nøje udvalgt og specialudviklet til at kunne klare et barskt klima og markedets høje forventninger.

Vi vil altid levere den bedste løsning med vores glasgelændere til brugerens udeplads, terrasse, altan eller udeservering. Derfor har vi udviklet flere forskellige varianter af glasgelændere.

VED-Lund-ClickitUp

Med eller uden vindbeskyttelse?

I årenes løb er ClickitUp® blevet videreudviklet, og i dag er der flere varianter af glasgelænderet. I dag er det muligt af få ClickitUp® både med og uden vindbeskyttelse. Glasgelænderet er også produktudviklet til at kunne klare forskellig montage. Læs mere om de forskellige varianter af glasgelændere under vores glasgelændere.

ClickitUp® er mønsterbeskyttet af ErgoSafe AB. Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014 og al produktion foregår i ErgoSafes lokaler i Halmstad.

ClickitUp® glasgelændere leveres som færdigmonterede sektioner. Disse sektioner samles til et system under monteringen ved hjælp af dobbelte toplåg og dobbelte bundbeslag.

The original height adjustable glass balustrade 

ClickitUp® blev lanceret i 2014 og er det originale højdejusterbare glasgelænder med frie glaskanter. ClickitUp® – leverer et næsten krystalklart udsyn.

Vores højdejusterbare glasgelændere giver læ for vinden uden at give afkald på udsigten. I samme elegante og stilrene design har vi også glasgelændere med kun ét fast nedre glas. 

I takt med vores produktudvikling tilbyder vi nu varianter til både jordhøjde og altan baseret på originalkonstruktionen af ClickitUp®. Det, der er anderledes i forhold til originalen, er, at det er muligt at bestille faste og bevægelige dele ved senere lejligheder. 

Både CiUFlex og CiUBalconyFlex er nemme at opgradere med den bevægelige del, som vores højdejusterbare glasgelændere har.

.

Prisforslag?

Udfyld kontaktformularen, hvis du gerne vil modtage et tilbud eller kontaktes af en af vores sælgere.​

Vi vil gerne hjælpe dig!​

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er i gang med et spændende projekt.​

Billedgalleri​

Kig i vores billedgalleri, og lad dig inspirere af forskellige projekter, hvor ClickitUp® er blevet anvendt​

ErgoSafes glasgelænder med varemærke ClickitUp® er mønsterbeskyttet gennem: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Vores mønsterbeskyttelse betyder, at ingen anden aktør har juridisk ret til at fremstille, sælge eller importere kopier af ErgoSafes glasgelænder inden for EU.