X Choose your country
sv_SE Sweden
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
da_DK Denmark
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Forhandlere

Altan

Glasgelænder – der skaber en flot og stilfuld facade

Hvis der er risiko for fald ved udemiljøet, har vi glasgelændere med altanglas. Vores varianter af glasgelændere til altaner er testet og godkendt i henhold til gældende branchestandarder.

Varianterne opfylder de strengeste testkrav på markedet, uden at gå på kompromis med designet. Vores glasgelændere til altanen giver dig design og sikkerhed i ét.

ClickitUpBalcony til terrassen giver et krystalklart udsyn, samtidig med at glasgelænderets øvre bevægelige del beskytter mod vinden. Gelænderet kan kombineres med vores faste glasgelænder CiUBalconyFixed, der har samme elegante og stilrene design som vores højdejusterbare variant.

Nyheden blandt vores varianter af glasgelændere til altaner er CiUBalconyFlex. Dette faste glasgelænder kan opgraderes efterfølgende med en øvre bevægelig del.

Læs mere om deres forskelle herunder.

Udfyld formularen tilbudsforespørgsel, og få en pris på dit glasgelænder!

ClickitUpBalcony 

Glasgelænderets hæv- og sænkbare funktion giver mulighed for at få en vindstille oase på din altan eller terrasse. Du får ovenikøbet en flot og stilren facade. ClickitUpBalcony kan fint kombineres med CiUBalconyFixed.

CiUBalconyFixed 

CiUBalconyFixed er ligesom varianten CiUFixed et fast glasgelænder. CiUBalconyFixed har samme sikkerhed som ClickitUpBalcony. Glasgelænderet kan fint kombineres med altanvarianten.

CiUBalconyFlex

Denne variant af gelænder er nem at opgradere med en bevægelig del, hvilket gør det muligt at eftermontere den vindbeskyttelse, som vores højdejusterbare varianter har.

Funktionen med at kunne opgradere gelænderet efterfølgende giver nye muligheder på markedet. Det er fx muligt at bestille faste og bevægelige dele på forskellige tidspunkter af forskellige personer, men til samme byggeprojekt.

Et glasrækværk – flere varianter

Vores dygtige medarbejdere hjælper gerne og tegner din terrasse, terrasse, altan eller udeservering med den helt rigtige variant af glasrækværk til dit udemiljø!

Prisforslag?

Udfyld kontaktformularen, hvis du gerne vil modtage et tilbud eller kontaktes af en af vores sælgere.​

Vi vil gerne hjælpe dig!​

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er i gang med et spændende projekt.​

Billedgalleri​

Kig i vores billedgalleri, og lad dig inspirere af forskellige projekter, hvor ClickitUp® er blevet anvendt​

ErgoSafes glasgelænder med varemærke ClickitUp® er mønsterbeskyttet gennem: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Vores mønsterbeskyttelse betyder, at ingen anden aktør har juridisk ret til at fremstille, sælge eller importere kopier af ErgoSafes glasgelænder inden for EU.