Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp®Balcony

Glasgelænder til altan

Vil du øge muligheden for flere dage og aftener udenfor? Med ClickitUp®Balcony skaber du mulighed for en vindstille oase på din altan eller terrasse. ClickitUp®Balcony giver dig en flot og stilren altan eller terrasse.

ClickitUp®Balcony er det hæv- og sænkbare glasgelænder, der er tilpasset til og opfylder selv de strengeste testkrav på markedet. ErgoSafe, virksomheden bag ClickitUp®, er SP-certificeret i henhold til EN-1090, som er en europæisk standard, der omhandler bærende konstruktioner i stål og aluminium. Produktet er testet hos SP (Sveriges Tekniske Forskningsinstitut) for tunge stød og vindlast af hensyn til jeres sikkerhed.

Udfyld formularen tilbudsforespørgsel, og få en pris på dit glasgelænder!

A premium glass balustrade

ClickitUp®Balcony sælges kundetilpasset, maks. bredde er 1800 mm pr. sektion. Det nederste faste panel af lamineret glas består af 8,76 mm hærdet glas, og den øverste bevægelige del består af 6 mm hærdet glas.

I sænket position er glasgelænderet 1100 mm højt. Det bevægelige glaspanel er 800 mm, hvilket giver gelænderet en totalhøjde på 1900 mm i hævet position. ClickitUp©Balcony har i hævet position også en støjreducerende effekt. Aluminiumsprofilerne er som standard naturanodiserede. Mod et pristillæg kan man få profilerne i sortanodiseret aluminium.

Prisforslag?

Udfyld kontaktformularen, hvis du gerne vil modtage et tilbud eller kontaktes af en af vores sælgere.​

Vi vil gerne hjælpe dig!​

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er i gang med et spændende projekt.​

Billedgalleri​

Kig i vores billedgalleri, og lad dig inspirere af forskellige projekter, hvor ClickitUp® er blevet anvendt​