Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

Villa

Glasgelænder til terrasse

Glasgelænder til terrasse

Vores højdejusterbare glasgelændere giver læ for vinden uden at give afkald på udsigten. I samme elegante og stilrene design har vi også glasgelændere med kun ét fast nedre glas.

I takt med vores produktudvikling tilbyder vi nu varianter til både jordhøjde og altan baseret på originalkonstruktionen af ClickitUp®. 

Det, der er anderledes i forhold til originalen, er, at det er muligt at bestille faste og bevægelige dele ved senere lejligheder. Både CiUFlex og CiUBalconyFlex er nemme at opgradere med den bevægelige del, som vores højdejusterbare glasgelændere har.

Vi har glasgelændere til alle udemiljøer!

Udfyld formularen tilbudsforespørgsel, og få en pris på dit glasgelænder!

Glasgelænder til jordhøjde

Hvis udemiljøet er i jordhøjde, er det varianterne ClickitUp, CiUFixed eller CiUFlex, der skal bruges. Det, som kendetegner jordhøjde, er, at gelænderet ikke må monteres, hvor der er risiko for fald.

Prøv vores glasgelænder på din terrasse!

Vi tilbyder muligheden for at teste, hvordan et glasgelænder fra ClickitUp® ser ud hos dig. Scan QR-koden og placer vores glasgelænder på din terrasse.

Klik på SE i AR for at teste!

Et glasrækværk – flere varianter

Vores dygtige medarbejdere hjælper gerne og tegner din terrasse, terrasse, altan eller udeservering med den helt rigtige variant af glasrækværk til dit udemiljø!

Byggehjælp

For at det færdige resultat af monteringen af ClickitUp® glasgelænderet bliver så godt som muligt, vil vi med Byggehjælp guide dig igennem planlægnings-, forberedelses-, bestillings- og monteringsprocessen.

Glasgelænder til altanen

Hvis der er risiko for fald ved udemiljøet, har vi glasgelændere med altanglas. Vores varianter af glasgelændere til altaner er testet og godkendt i henhold til gældende branchestandarder.

Varianterne opfylder de strengeste testkrav på markedet, uden at gå på kompromis med designet. Vores glasgelændere til altanen giver dig design og sikkerhed i ét.

Prisforslag?

Udfyld kontaktformularen, hvis du gerne vil modtage et tilbud eller kontaktes af en af vores sælgere.​

Vi vil gerne hjælpe dig!​

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er i gang med et spændende projekt.​

Billedgalleri​

Kig i vores billedgalleri, og lad dig inspirere af forskellige projekter, hvor ClickitUp® er blevet anvendt​