X Choose your country
Sweden Sweden
Denmark Denmark
Norway Norway
Finland Finland
Germany Germany
Spain Spain
France France
Netherlands Netherlands
Poland Poland
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp Free Standing

Fritstående glasbalustrade med enten en plantekasse eller bænk

Fritstående højdejusterbar glasgelænder

Oplev den ultimative kombination af funktionalitet og æstetik med vores fritstående højdejusterbare glasgelænder, der ikke behøver at være forankret i jorden.

Vælg enten en perfekt integreret og slank plantekasse eller alternativt en bænk, der gør sektionen stabil og funktionel.

ClickitUp Free Standing bygger videre på vores oprindelige ClickitUp-system og tilbyder muligheden for at supplere hver sektion med forskellige tilbehør for øget funktionalitet, behov og stil.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan skitsere dit projekt

En premium glasbalustrade

Det nederste faste glas er 8 mm hærdet og den øvre bevægelige del består af 6 mm hærdet glas. Glasgelænderets højde er 1100 mm i sænket position og 1900 mm når det er hævet.

Denne fritstående enhed behøver ikke at være forankret i jorden, hvilket gør den både fleksibel og brugervenlig. ClickitUp Free Standing kræver minimal installation for at skabe et terrasseområde i jordniveau.

 

Vi kender til udeservering

Sammen med vores kunder installeres ErgoSafe's glasgelændere løbende på udeserveringsområder over hele verden

Hjælp fra en produktspecialist

Vi tegner altid alle byggeprojekter op! Book
gerne et møde, så skitserer vi sammen jeres byggeprojekt

Fotogalleri

Tag et kig på vores fotogalleri og bliv inspireret af forskellige projekter, der fremviser forskellige versioner af ErgoSafe's ClickitUp®

ErgoSafes glasgelænder med varemærke ClickitUp® er mønsterbeskyttet gennem: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014. Vores mønsterbeskyttelse betyder, at ingen anden aktør har juridisk ret til at fremstille, sælge eller importere kopier af ErgoSafes glasgelænder inden for EU.